Firmaprofil - historien om DanContainer A/S

DanContainer ApS blev etableret i 1999 af direktør Kurt Lynge Axelsen med domicil i Københavns Nordhavn tæt på Container terminalen i Københavns Frihavn.

Firmaets hovedaktiviteter er salg og udlejning af alle typer skibscontainere såvel nye som brugte. Et tæt samarbejde med landets førende vognmænd muliggør levering af containere til konkurrencedygtige priser direkte til firmaets kunder overalt i landet.

I januar 2001 blev BECO fusioneret med DanContainer og BECO's containerflåde blev indlemmet i DanContainers udlejningsflåde. Dir. Bent Sonberg, BECO, blev samtidig optaget som medejer i DanContainer.

Pr. 1. januar 2002 blev aktiviteterne i Scanteq Container sammenlagt med DanContainer, der samtidig blev omdannet til et Aktieselskab. Scanteq Container's ejer dir. Niels Herbert blev ved samme lejlighed optaget som ny medejer i DanContainer A/S.

Pr. 1. maj 2002 åbnede DanContainer A/S nyt kontor i AARHUS, der nu giver DanContainer mulighed for at yde en optimal service til såvel bestående som nye kunder i Jylland og på Fyn. Aarhus-kontoret ledes af Poul-Henning Duus, der tiltrådte 1. januar 2005 som afløser for Per Hammer, der er gået på pension efter næsten 3 år hosDanContainer.

Pr. 1. oktober 2006 har Bent Sonberg og Niels Herbert afhændet deres aktier i DanContainer A/S til Ocean Shipping A/S, og i den forbindelse er Bjarne Dohn tiltrådt som direktør i DanContainer A/S.

Pr. 1. januar 2007 stiftede DanContainer A/S sammen med T.A.L.K. Holding, Gøteborg, firmaet BoxCon in Sweden AB, for herigennem at styrke positionen på det Skandinaviske marked.

DanContainer A/S kan tilbyde levering af alle typer containere såvel indenlands som udenlands igennem firmaets omfattende udenlandske netværk.

Depoter

  • København
  • Odense
  • Aarhus
  • Fredericia
  • Aalborg
  • Esbjerg
  • Kolding
  • Aabenraa

København

DanContainer A/S
Orient Plads 1, Mezz.
DK-2150  Nordhavn
Danmark

Tlf. +45 7023 4100
cph@dancontainer.dk

Aarhus

DanContainer A/S
Javavej 1
DK-8000 Aarhus
Danmark

Tlf. +45 8678 5300
aar@dancontainer.dk